Onze Producten

Via ons brede wereldwijde netwerk hebben we onze huidige partner in China ontmoet en samen het AREXX Intelligence Center opgezet. Het belangrijkste doel van dit bedrijf is competitief onderzoek &  Ontwikkelings- en productieactiviteiten. Chinese ingenieurs, opgeleid aan de beste Chinese universiteiten, doen hun R & D-baan in nauwe samenwerking met en onder toezicht van onze Europese ingenieurs.

De educatieve kits van het SchoolLab passen het best in de Europese onderwijsmarkt, beter dan die volledig ontwikkeld in Azië, die over het algemeen zijn ontwikkeld voor een “Aziatische geest”. Het AREXX Intelligence Centre is de perfecte combinatie van Europese R & D en gevoel met de markt en Aziatische kennis en efficiëntie van productie.

SchoolLab, doe mee met de positieve sfeer!

Er is een enorm enthousiasme en drive in de AREXX-kantoren in Zwolle om de beste educatieve producten voor ons onderwijssysteem te ontwikkelen. Studenten van een van de top-3 hogescholen van Nederland studeren en / of studeren af ​​bij AREXX Engineering. Dit resulteert altijd in een mooi nieuw product of een verbetering van een bestaand product. Een win-win situatie.

Op deze manier worden de SchoolLab-producten het best voorbereid op het westerse schoolsysteem, ook omdat de producten worden gemaakt in samenwerking met Nederlandse onderwijskundigen, v.e. studenten en leraren.