Producten voor ons techniekonderwijs

Via ons brede wereldwijde netwerk hebben we onze huidige partner in China ontmoet en samen het AREXX Intelligence Center opgezet. Het belangrijkste doel van dit bedrijf is competitief onderzoek &  Ontwikkelings- en productieactiviteiten. Chinese ingenieurs, opgeleid aan de beste Chinese universiteiten, doen hun R & D-baan in nauwe samenwerking met en onder toezicht van onze Europese ingenieurs.

De educatieve kits van het SchoolLab passen het best bij het Europese onderwijssysteem. Beter dan producten die volledig zijn ontwikkeld in Azië, zij zijn over het algemeen ontwikkeld voor de Aziatische manier van denken. Het AREXX Intelligence Centre is de perfecte combinatie van Europese R & D, feeling met de Europese onderwijsmarkt en de Aziatische kennis en efficiëntie van productie.

Zomaar een selectie uit de populaire SchoolLab serie voor de technieklessen. Een doorlopende leerlijn van basisschool tot en met het HBO:
– Eenvoudig tot complex
– Programmeren voor beginners en gevorderden
– Jongens èn meisjes
– Prima werkboeken

Ontwikkeld in Nederland – Door het onderwijs voor het onderwijs – Techniek van eigen bodem – Korte lijntjes – Gedegen service en begeleiding – Tja … en dan zijn er ook nog een aantal erg leuke bouwpakketjes in ontwikkeling. Dit is echt wat anders, dit is echte techniek. Leerlingen maken kennis met alle facetten ervan.

SchoolLab, doe mee met de positieve sfeer!

Er is een enorm enthousiasme en drive in het AREXX-kantoor in Zwolle om de beste educatieve producten voor ons onderwijssysteem te ontwikkelen. Studenten van een van de top-3 hogescholen van Nederland brengen hun stageperiode door en/of studeren af ​​bij AREXX Engineering. Dit resulteert altijd in een mooi nieuw product of een verbetering van een bestaand product. Een win-win situatie.

Op deze manier sluiten de SchoolLab-producten 100% aan bij het westerse schoolsysteem. De producten worden namelijk gemaakt en ontwikkeld in samenwerking met Nederlandse onderwijskundigen en ervaringsdeskundigen, t.w. studenten en leraren.